10 motive pentru care un job în Sales îţi deschide orizonturile!

Am decis să punctez 10 beneficii sau 10 abilităţi pe care ţi le dezvolţi atunci când alegi să lucrezi în domeniul acesta. Poate că la început de drum îţi pui întrebări şi te gândeşti că nu ai competenţele necesare care să te recomande pentru un astfel de job, dar a lucra în Sales nu este atât de înspăimântător pe cât pare! Plus că te vei afla într-un proces de învăţare continuă, iar pe Sales îţi dezvolţi o paletă variată de competenţe. Despre domeniul Sales am mai discutat pe larg aici.

 

untitled-infographic (3)

 

Iar dacă tot am discutat despre trainingurile specializate pe care companiile le oferă, află că programul Destination: Management al celor de la Coca-Cola HBC România oferă 4 poziţii pe Sales, dintre care 3 în Bucureşti, iar 1 în Iaşi! Este un program complex în care timp de 2 ani ai parte de învăţare accelerată. Citeşte mai multe aici!

Pe 18 martie, la ora 18 (ora României) organizăm webinarul Sales. Why should it be your first choice?” în parteneriat cu Coca-Cola HBC România! Ne întâlnim online cu Andrei Dulgheru, Sales Team Leader, care ne va povesti despre experienţa sa în Sales, va evidenţia valoarea pe care departamentul o aduce într-o companie şi cum ajută dobândirea competenţelor de Sales relaţiile de parteneriat cu clienţii şi furnizorii.

Cu Ioana Ploeşteanu, HR Communication Specialist, vorbim despre branding-ul personal şi ne va da sfaturi despre cum putem utiliza competenţele pe Sales atunci când suntem implicaţi într-un proces de recrutare. Tot ea va răspunde întrebărilor legate de program şi viitoarea carieră în cadrul Coca-Cola HBC România.

Locurile sunt limitate, aşa că grăbeşte-te! Aplică aici.