* indicates required
Vezi toti ambasadorii


Ambasadori Reviro

Te invitam sa fii tu unul dintre ambasadorii Reviro! Ai astfel ocazia sa fii parte dintr-o comunitate de tineri cu potential care vor fi agenti ai schimbarii.


Tu esti persoana potrivita daca:


Abia asteptam sa te cunoastem!Aplica acum


Alina Muresan
Aarhus University
"Motivul principal pentru care acum 7 ani am ales sa studiez in strainatate a fost dorinta mea de a avea o contributie semnificativa la dezvoltarea Romaniei. Experienta acumulata in mediul de lucru din Danemarca m-a facut putin reticenta la oportunitatile oferite in Romania. Reviro a reusit sa readuca la viata visul meu de a face o diferenta in Romania si a pune in perspectiva experientele acumulate fara a renunta la libertatea si posibilitatile oferite de mediul de lucru din vestul Europei. Am ales sa reprezint echipa Reviro pentru a inspira, informa si oferi posibilitatea altor studenti sa aiba parte de ajutorul Reviro si a reprezenta schimbarea de care Romania are nevoie."
Alois Afilipoaie
University of Bradford
"Este important ca studentii romani din strainatate sa fie constienti si informati de oportunitatile din Romania iar eu pot sa le ofer aceasta posibilitate ca si ambasador Reviro. In plus, pe plan personal, legaturile pe care mi le creez ca si membru al comunitatii, dar si informatiile de care voi dispune din partea Reviro, ma vor ajuta foarte mult in viitoarea mea cariera, iar pentru a construi o cariera de succes, ai nevoie de parteneri de succes, iar Reviro este unul dintre ei."
Andrei Buse
Copenhagen Business School
"Am vrut sa fac parte din echipa de ambasadori Reviro deoarece consider ca tara noastra detine un potential fantastic de resurse umane, motiv pentru care doresc sa facilitez ca acesti studenti sa poata lucra pe pozitii care sa le solicite aptitudinile si de unde sa poata beneficia de experienta internationala pe care o detin."
Ariel Chis
Hull University
"Am intrat in comunitatea de ambasadori pentru ca imi doresc ca cat mai multi studenti sa aiba posibilitatea de a se intoarce in Romania dupa ce termina facultatea si sa isi gaseasca joburi bune. Chiar cred ca Reviro va ajuta la oprirea fenomenului de "brain drain" prin a le oferi oportunitati de a aplica la firme din Romania si de a se integra in societatea si mediul de afaceri romanesc dupa ce au studiat in afara."
Carmina Telpesel
University of Essex
"Am ales sa devin ambasador Reviro pentru ca imi place diversitatea si consider ca aceasta pozitie imi va ingadui sa intru in contact cu oameni diferiti. Totodata cred in ideile, determinarea si forta de munca a generatiilor tinere si de aceea consider ca oamenii precum cei ce alcatuiesc echipa Reviro trebuie incurajati si ajutati de toti cei care o pot face. Prin urmare, o experienta de acest tip este valoroasa si aduce beneficii atat ambasadorilor cat si celor care beneficiaza de pe urma acestui schimb de informații. Sper sa pot ajuta cat mai mult echipa Reviro pentru ca promovează un proiect in care eu cred."
Cristiana Florea
University of Regensburg
"Vreau sa generez o schimbare pozitiva si sa fac parte dintr-o comunitate cu impact in randul elevilor si studentilor, iar asta inseamna REVIRO - un mediu care te stimuleaza sa creezi posibilitati de formare si dezvoltare si sa contribui printr-o simpla recomandare."
Cristina Sapera
Queen Mary University
"Ce m-a atras cel mai mult la Reviro este implicarea activa a echipei in procesul de recrutare, din momentul cautarii unui job potrivit pana in clipa semnarii unui contract. Reviro este mai mult decat o platforma de informare a tinerilor din strainatate in legatura cu oportunitatile de cariera din Romania; este o sansa de a cunoaste o echipa de oameni experimentati in recrutare, care te vor ajuta sa iti valorifici la potential maxim experienta internationala. Profesionalismul si seriozitatea echipei sunt principalele elemente care m-au determinat sa devin ambasador Reviro in Marea Britanie."
Delia Gadea
University of Portsmouth
"Avand in vedere ca in curand voi fi absolventa a Universitatii din Portsmouth, sunt pusa in pozitia de a alege daca ma voi intoarce in Romania sau voi ramane in Marea Britanie. Pentru ca aceasta decizie e atat de importanta, cred ca si mai important este sa inteleg care imi sunt optiunile din punctul de vedere al unui loc de munca, in ambele tari. Acesta este partea in care Reviro mi-a oferit informatiile necesare cu privire la oportunitatile de munca din Romania. Am hotarat sa ma alatur lor pentru a raspandi viziunea noastra comuna a unei Romanii mai bune… a Romaniei in care mi-as dori sa ma intorc intr-o zi."
Diana Somanescu
University of Exeter
"In calitate de “Ambasador Reviro” ma bucur ca am intrat intr-o comunitate de oameni valorosi, care ma motiveaza si care au o dorinta puternica de a se autodepasi si a evolua. Asa cum Mark Twain spunea: „Stai departe de oamenii care iţi micşoreaza ambiţia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simţi ca şi tu poţi deveni mare! ”."
Francesa Abalasei
University of Greenwich
"Romania e acasa si va fi mereu! Acesta este motivul pentru care m-am alaturat acestei echipe. Cred in potentialul tarii noastre si stiu ca avem tot ceea ce este nevoie pentru a oferi studentilor cariera la care viseaza. Oricat de departe ar fi, oricat de mult success ar avea, cred ca orice roman se va gandi: “Nu cumva as fi putut sa fac asta in tara mea?” Avem inteligenta si capacitatea sa cream locuri de munca si oportunitati pentru cei care au ales sa fie educati de sistemele din strainatate, motiv pentru care cred in Reviro si in misiunea sa."
Loredana Lavric
Vrije Universiteit Brussels
"Din punctul meu de vedere, Reviro aduce un concept sanatos pentru tinerii plecati la studii in strainatate si pune accentul pe reintoarcerea lor acasa, privita cu ochi blanzi si cu oportunitati optimiste."
Maria Ionita
University of Warwick
"De ce Reviro? As putea indica nenumarate motive pentru care viziunea si mesajul acestei organizatii sunt demne de transmis mai departe, pasiunea pentru educatie si succes profesional sustinute de o traditie indelungata (mai precis 9 ani) in domeniu reliefandu-se printre acestea. Misiunea Reviro a corespuns de la inceput intereselor mele in ceea ce priveste activitatea de voluntariat in serviciul educatiei, a carei importanta o recunosc si incerc sa o sustin prin diferite proiecte. Dincolo insa de acest impact imediat pe care compania l-a avut asupra mea, am decis sa devin ambasador al misiunii sale odata ce am avut oportunitatea de a cunoaste indeaproape comunitatea de oameni din spatele ei."
Nastasia Alexandru
University of Essex
"Faptul ca am ales sa studiez in strainatate nu inseamna ca voi si ramane in strainatate. Reviro mi-a aratat ca a lucra intr-un cadru profesionist, la standarde de inalta calitate intr-o companie din Romania nu este o fantezie si atunci am inteles ca vreau sa ma alatur echipei. Drept urmare, am decis sa fiu amabasador Reviro pentru a da sfoara-n lume despre aceasta initiativa grozava."
Oana Bors
Georg-August-Universität Göttingen
"Sunt onorata sa fiu ambasador Reviro, deoarece ideea din spatele proiectului este una puternic ancorata in realitatea actuala si intr-adevar faciliteaza dialogul dintre angajatori si tinerii romani care au studiat in strainatate. Echipa Reviro a aratat profesionalism si viziune, de aceea consider ca este important sa sustii si sa contribui intr-un astfel de proiect, cu atat mai mult cu cat problema brain-drain-ului s-a accentuat in Romania. Reviro acasa!"
Ovidiu Moldovan
Danmarks Tekniske Universitet
"Am acceptat sa fiu parte din echipa Reviro pentru ca ideea lor poate deschide noi drumuri pentru cei care au plecat la studii in strainatate. Dupa un astfel de stagiu, intoarcerea in tara este intotdeauna o optiune de luat in calcul. Cred ca initiativa Reviro va contribui si la crearea unei retele de contacte, de aceea ma bucur sa ii pot sprijini."
Raluca Idor
Unversity of Flensburg
"Decizia de a deveni Ambasador Reviro a fost determinata de mai multi factori. In primul rand, ideea de a oferi sustinere absolventilor romani dornici de a reveni in tara dupa finalizarea studiilor mi se pare foarte inspirata si totodata binevenita. Procesul de tranzitie de la sistemul universitar din strainatate la piata muncii din Romania poate fi uneori dificil si indelungat. Reviro vine exact in intampinarea acestei provocari si personal consider acest lucru extrem de util. In al doilea rand, cred ca Romania este un mediu dinamic, aflat in permanenta dezvoltare si poate constitui un loc potrivit pentru inceperea unei cariere."
Roxana Achim
University of Bath
"Studentii romani din strainatate vor sa contribuie la dezvoltarea economica si sociala a Romaniei, dar in calea acestei dorinte apare obstacolul necunoscutului si al gandului ca piata de munca din Romania nu are ce sa le ofere.
"
Ruxandra Maria
IMC Fachhochschule Krems
"Cred in oameni si in faptul ca experientele de peste hotare ale fiecaruia dintre noi pot fi folosite pentru a face Romania o piata de munca mai dinamica cu posibilitati nemarginite."
Simion Zafiu
IT University of Copenhagen
"Desi in momentul de fata sunt in afara granitelor tarii as dori sa aduc si eu un aport la indeplinirea misiunii intregii echipe Reviro, motiv pentru care am decis sa fac parte dintr-o echipa de oameni tineri, cu potential in a directiona si conecta tinerii cu experienta internationala, cu oportunitatile de cariera din Romania."
Stefan Nicolai
University Rotterdam
"Imi plac oamenii entuziasti de la EDUCATIVA si cred cu tarie in proiectele lor de a transforma Romania in bine. Ma bucur sa promovez proiectul REVIRO in Olanda."
Teodora Teodorescu
University of Aberdeen
"Pentru mine Reviro este o cale de a ma conecta cu piata muncii din Romania, iar faptul ca sunt ambasador imi ofera oportunitatea de a transmite mesajul si conceptul Reviro cunoscutilor din Diaspora. Oriunde ne-am situa, Romania ramane 'patria muma', plus ca avem cea mai buna bucatarie europeana."
Tiberiu Alexandru
Birmingham Institute of Art and Design
"M-am alaturat grupului Reviro pentru ca in ei am gasit pe cineva care are aceleasi obiective ca si mine, si anume, schimbarea Romaniei inspre bine. Am plecat sa acumulam informatii noi, sa ne intoarcem sa le punem in aplicare. Nu totul se rezuma la bani, ci eu cred ca la modul in care interactionam cu oamenii."
Tudor Goicea
Manchester Metropolitan University
"Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume! - M. Gandhi. Schimbarea pe care vreau sa o vad este o intoarcere a intelectualitatii si o cladire a unei Romanii asa cum o vrem."
Vlad Costin Iliescu
University of Aberdeen
"Ma motiveaza sa fiu ambasador din partea Reviro dorinta de a contribui la progresul economic, social si cultural al tarii mele. Vreau sa le pun la dispozitie colegilor mei romani de la Aberdeen noi perspective si opinii bine documentate, sa ii sprijin in orientarea si informarea prentru a aplica la un job/internship in tara cu scopul de a aduce un aer proaspat printr-o modalitate de abordare a problemelor dobandite intr-un mediu universitar diferit."
Vlad Otrocol
University of Bristol
"Sunt student in anul 4 la facultatea de calculatoare in Anglia si iau in considerare sa ma intorc in Romania sa lucrez. Aici ni s-a dat reteta magica pentru a gasi de lucru. Cand vine vorba de a lucra in Romania, de la distanta mi-e greu sa identific companii in care m-as simti bine si care ar aprecia experienta mea internationala. In plus, intregul proces e diferit, iar lucrurile nu functioneaza asa cum m-am obisnuit in strainatate. Prin intermediul Reviro, am avut posibilitatea de a intra in contact cu diverse companii care nu numai ca au o cultura mai pe gustul meu dar sunt si pe aceeasi paralella cu pasiunea mea."
Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520