* indicates required
Inapoi la companii
Coca-Cola HBC Romania
0 joburi disponibile
FMCG
Corporate
Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa .

In fiecare zi am invatat lucruri captivante care ma fac sa ma simt mai entuziast, mai motivat, mai sigur pe mine si pe alegerea de a fi Management Trainee Coca-Cola HBC. Daca ar fi sa impartasesc un sfat viitorilor aplicanti, acela ar fi sa fie siguri pe ei, sinceri, directi si motivati.
Am facut primii pasi in cariera cu emotii, insa astazi pot spune ca sunt in acel mediu in care invat foarte multe, interactionez cu persoane care fac totul cu pasiune si profesionalism, dornice sa impartaseasca din cunostintele si experienta lor, si care mi-au raspuns la toate intrebarile si mi-au oferit un start excelent.
In fiecare zi punem o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali. Dinamici. Si lideri de piata. Este secretul succesului nostru.

Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti.
Video
Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520