* indicates required
Inapoi la companii
Colliers International
0 joburi disponibile
Real Estate
Corporate
Colliers International Romania este parte a Colliers International, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, ce opereaza in peste 512 de birouri din 62 de tari.

Aici am inteles cel mai bine ce inseamna antreprenoriatul ca exprimare a convingerilor si ideilor individuale sustinute de o echipa de 60 de oameni, echilibrul dintre respectul pentru om si apartenenta la echipa.
La Colliers am ocazia de a deveni mai bun lucrand intr-un colectiv format din oameni atat de diversi, deschisi si interesanti, de la care am ce invata mereu.

Biroul local a fost infiintat in 1996 cu scopul de a oferi consultanta companiilor multinationale si dezvoltatorilor straini cu intentii de investitii pe piata din Bucuresti. In cei 15 ani de activitate, Colliers International a crescut odata cu tara, incercand sa puna bazele unei piete educate.

In prezent suntem cea mai puternica echipa de consultanta imobiliara si oferim un pachet complex de servicii (brokeraj, investitii, evaluari, consultanta).

Video
La Colliers suntem mai mult decat colegi, suntem prieteni, ceea ce inseamna ca ne tratam colegii ca pe prietenii nostri. Ne pasa de ei, ii respectam chiar daca avem pareri diferite si ne ajutam cu drag oricand este nevoie.

0 joburi disponibile

Valorile noastre sunt: Work Together, Play Together! Colliers
Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520