* indicates required
Inapoi la companii
Concept Apps
Este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de aplicatii mobile / web si Sisteme Informatice Geografice (GIS) ce reuneste o echipa entuziasta si inovatoare.

Vrei sa faci parte din echipa noastra? Iti recomand sa vii pe la noi, dornic sa inveti si cu entuziasmul la pachet. Concept Apps este mediul ideal in care sa cresti si sa inveti despre diverse tehnologii impreuna cu colegii.
Ca sa lucrezi alaturi de noi cred ca trebuie sa fii o persoana sociabila, pasionata de ceea ce faci, mereu la curent cu ultimele noutati pentru aria ta de specializare, sa fii dispus oricând sa inveti ceva nou, sa fii creativ si flexibil.

Ne mandrim cu proiecte proprii de succes precum aplicatia de planificare de rute Transport Urban, care este folosita lunar de peste 150 000 de calatori si care a fost premiata la Gala Wall-Street (Cel mai dinamic serviciu al anului 2013), Industry Awards (Best iOS app of 2012) si la Droidcon (Best Android functionality). Printre partenerii nostri se numara Vodafone si Google, Concept Apps fiind singura companie 100% romaneasca ce detine Google Glass.

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520