Mihai Zant

Membru Reviro

Mihai are o experiență de peste 10 ani în Resurse Umane. A studiat un Executive MBA la ESCP Europe și s-a întors în țară cu gândul să dea ceva înapoi.

Raluca Grigore

Membru Reviro

În ultimii 5 ani Raluca și-a transformat pasiunea pentru psihologie, în activitate de zi cu zi, prin construirea de programe de învățare și dezvoltare profesională.

Dragoș Ciocan

Membru Reviro

Dragoș este încrezător în abilitățile sale de a veni cu idei interesante și de a-i câștiga pe cei din jurul lui.

Corina Radu

Ambasador Belgia

După ce a terminat facultatea de Drept în Craiova, Corina și-a continuat studiile în Strasbourg, absolvind un master de protecție a drepturilor omului.

Claudiu Popescu

Ambasador UK

Claudiu este designer de identitate de brand și are o pasiune pentru strategie și un concept solid.

Alex Bandraburu

Ambasador Olanda

După ce a terminat inginerie civilă în România, Alex a decis să își ducă studiile la urmatorul nivel în Olanda, la TU Eindhoven.

Adrian Constantin

Ambasador Danemarca

Adrian este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, iar datorită dorinţei pentru o continuă dezvoltare a ales să îşi continue studiile în domeniul de inovaţie şi antreprenoriat în Danemarca.

Livia Chițu

Ambasador Franța

Cu un background în comunicare, PR și marketing Livia este convinsă că a fi curios este o premisă a evoluției.

Luisa Bunescu

Ambasador Germania

Din 2016, Luisa lucrează ca și Expert în politici în domeniul educației universitare la European University Association (EUA) în Bruxelles.

Liviu Natea

Ambasador UK – Coventry

Liviu este absolvent de Științe Politice la UBB Cluj, în prezent masterand în Relații Internaționale la Coventry University și pasionat de geopolitică, istorie, sporturi și literatură.

Mihaela Vodă

Ambasador UK - Londra

Pasionată de antreprenoriat și oameni cu valori autentice, Mihaela a intrat în lumea businessului de peste 1 an, făcând primul pas ca freelancer.