* indicates required
Inapoi la toate joburile
Asistent Consilier EDMUNDO - Internship

EDMUNDO este un serviciu gratuit care le oferă tinerilor români informaţii, consiliere și asistenţă pentru admiterea la instituţii de învăţământ superior din Europa, SUA, Asia şi Canada.

Bucuresti
Internship

În activitatea noastră ne bazăm pe cunoştinţe despre sistemele educaţionale internaţionale, o largă reţea de parteneriate cu universităţi internaţionale, legături cu tineri români studenţi şi absolvenţi de studii internaţionale, şi experienţa în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.

Începând din 2007, am ajutat peste 5000 de studenţi să aplice la programe de licență sau de masterat în străinătate.


Internship

 

Suntem acum în căutarea unui coleg nou energic și entuziast să se alăture echipei de la București ca Asistent Consilier pentru înscrierea la studii în străinătate. Activitatea ta constă în contactarea persoanelor interesate de studii în străinatate și susținerea acestora cu informațiile necesare până în momentul unei decizii de tipul: „vor aplica la studii în străinătate” sau „renunță la procesul de a aplica din diverse motive”.


Credem că printre motivele pentru care ţi-ai putea dori să lucrezi alături de noi se numără:

  • Faptul că vei putea câştiga experienţă relevantă în domeniul educaţional şi cel al vânzărilor şi îţi vei putea îmbunătăţi abilităţile de comunicare şi persuasiune;
  • Ocazia de a lucra într-o echipă tânără și motivată;
  • Posibilitatea de a primi feedback constant asupra performanţelor tale şi de a-ţi îmbunătăţi rezultatele pe baza acestuia.

 

Ce ne aşteptăm de la tine:

  • Să fii disponibil să lucrezi 5 zile pe săptămâna, într-un program part-time, după-amiaza;
  • Să fii motivat, ambițios și dedicat;
  • Să fii dispus să lucrezi într-un mediu antrenant și în continuă schimbare.

 

Perioada: noiembrie 2015 – martie 2016

 

Cum aplici

Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tău cu o poză recentă și o scrisoare de intenție (ambele în limba engleză) până la data de 23 octombrie 2015, ora 23:59.
Persoanele selectate vor fi sunate pentru un prim interviu telefonic.


Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520