* indicates required
Inapoi la toate joburile
Platforms Rulers – Content Management, Knowledge Management, BIDacă ești student sau proaspăt absolvent și îți place să știi cum funcționează un întreg ecosistem de platforme (web, mobile, apps), atunci îți dăm șansa să provoci și să influențezi chiar tu interacțiunile cu clienții noștri de pe platformele noastre și să aduci valoare întregului business.

Bucuresti
Internship
IT&C

Vei avea ocazia să înveți o mulțime de procese, instrumente și proceduri prin intermediul cărora poți aduce beneficii clienților și le poți transforma experiența de cumpărare într-una memorabilă.Cum să fii ?


  •          Să ai peste 18 ani, ca să poți accesa orice fel de content fără acordul părinților;
  •          Să ajungi zilnic la sediul nostru fără să te ridicam noi cu platforma;
  •          Să știi cu ce se mănâncă web-ul, să nu îți imaginezi că filtrarea presupune un echipaj de poliție, navigarea o ambarcațiune și conversia schimbarea dolarilor în moneda botswaneza;
  •          Să înțelegi care sunt toate etapele și implicațiile unui proiect;
  •          Să fii o fire mai analitică, iar un background tehnic nu strică.


Cum o să fie?


O să fie altfel. În fiecare zi. Platformele se adaptează zilnic, se ajustează nevoilor clienților (interni și externi) și trend-urilor din online. Deci nu o să te plictisești.

Dacă rezonezi cu una dintre propunerile noastre (Knowledge Management, Content Management, Business Intelligence), fă un scurt research înainte și hai să lucrăm împreună.


În plus, vei fi și plătit pentru cele două luni petrecute printre noi, iar la sfârșitul Internship-ului vei avea șansa să rămai în echipă.

 

Cum aplici?


Pasul 1:  Lasă-ne CV-ul tău folosind butonul “Aplică acum”

Pasul 2: Accesează site-ul eMAG folosind acest link, iar la secțiunea Platform Rulers completează formularul de înregistrare.


Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520