* indicates required
Inapoi la toate joburile
Money Talkers – Departament Financiar-Contabil

Dacă ești student sau proaspăt absolvent îndrăgostit de cifre, cu care ai avut relații nenumărate, te așteptăm să ne mărturisești totul. Dacă prin balanță nu înțelegi un cântar mai vechi, sau o vecină de-a Fecioarei, ci o situație contabilă, vino să aprofundăm subiectul.

Bucuresti
Internship
Finance & Financial Services

Vei avea șansa să lucrezi cu o echipă la fel de indrăgostită de cifre ca tine, care îți va da tot din casă, astfel încât să știi tot ce trebuie despre contabilitate clienți, contabilitate furnizori marfă, contabilitate furnizori servicii și mijloace fixe, controlling.


Cum să fii ?


  • Să ai peste 6570 de zile, calculabile în ani;
  • Să-ți estimezi eficient traseul zilnic până la sediu, (încă nu am implementat transportul prin transfer bancar);
  • Să cunoști sistemul financiar mai bine decât el pe tine.


Cum o să fie?


Dacă tu poți calcula de acum cum o să fie, înseamnă că ești deja expert și nu putem decât să te felicităm. În caz contrar, ne vom asigura că prinzi din mers tot ce trebuie să știi despre cel mai tare program ERP (Planificarea resurselor întreprinderii) din lume, de la profesioniști. Și dacă tot vorbim de bani, trebuie să îți spunem că îți și dăm, nu facem doar teorie: vei fi plătit pentru cele două luni de Internship eMAG, și dacă te numeri printre cei mai buni din promoție, vei avea oportunitatea de a rămâne în echipă!Cum aplici?


Pasul 1:  Lasă-ne CV-ul tău folosind butonul “Aplică acum”

Pasul 2: Accesează site-ul eMAG folosind acest link, iar la secțiunea Money Talkers completează formularul de înregistrare.


Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520