* indicates required
Inapoi la companii
HR Enterprise
0 joburi disponibile
Consulting
Corporate
HR Enterprise este un centru international acreditat CIPD ce ofera comunitatii de HR din Romania un portofoliu de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala.

Echipa HR Enterprise promite o experienţă extraordinară. Înainte de a fi colegi ne interesează să fim prieteni şi să creăm relaţii frumoase. Punem mare accent pe unele momente: prânzul de la ora 12.30 sau cafeaua de luni dimineaţă când povestim despre week-end-ul ce a trecut. 
HR Enterprise este un spațiu al învățării, unde succesul se construiește prin munca de echipă. E un spațiu de muncă prietenos și flexibil, unde ai posibilitatea să crești în ritmul tău. Nu în ultimul rând, avem o afinitate comună pentru Marea Britanie, cafea, ceai și ciocolată :)
Portofoliul nostru de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala cuprinde:

Prin proiectele noastre educationale si de cercetare suntem pregatiti sa contribuim la dezvoltarea profesiei HR in Romania si in regiune, sa oferim instrumente, bune practici si modele de succes.

Motto: "Mediul nostru de business are nevoie de lideri de HR interesati in aceeasi masura de sprijinirea dezvoltarii organizatiei de maine si de pregatirea ei pentru a face fata provocarilor actuale". (Lee Sears, Strategic Adviser, CIPD - Chartered Institute for Personnel and Development).

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520