* indicates required
Inapoi la companii
mReady
0 joburi disponibile
IT&C
Antrepenoriat
Suntem o echipa de oameni pasionati de tehnologie care, spre sfarsitul lui 2011, au pornit cu scopul de a creste piata aplicatiilor mobile din Romania.

mReady este o echipa unita de pasiunea pentru tehnologie. Ne facem un scop prin a ne stabili noi provocari lucrand cu o gama cat mai variata de clienti si proiecte cat mai challenging. Faptul ca nu ne complacem in rutina ne face sa ne aflam intr-o continua dezvoltare
Ma bucur ca fac parte din echipa mReady deoarece am ocazia sa interactionez cu o diversitate de oameni pe parcursul desfasurarii proiectului, de la client la developer, dar si datorita mediului relaxat si totusi competitiv in care lucram.
De la start pana acum am ajuns sa fim cunoscuti atat pentru calitatea serviciilor de design si dezvoltare pe care le oferim in domeniul mobil cat si pentru consultanta pe care o asiguram fiecarui client in parte. In principal, ne intereseaza sa creem o experienta remarcabila, nu doar o alta aplicatie mobila. Din aceast motiv oferim fiecarui membru al echipei posibilitatea sa participe la toate stagiile dezvoltarii unei aplicatii - de la interactiunea cu clientul pana la pozitionarea aplicatiei pe piata.
Suntem dinamici si cautam mereu sa lucram la proiecte inedite care ne folosesc imaginatia si experienta.

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520