* indicates required
Inapoi la companii
Orkla Foods Romania
0 joburi disponibile
FMCG
Corporate
Este una dintre cele mai importante companii de pe piata locala a bunurilor de larg consum, fiind prezenti in Romania din anul 2002, prin achizitiile Topway, Ardealul, Royal Brinkers.

Orkla Foods Romania este parte a grupului norvegian Orkla, una dintre cele mai mari firme listate la bursa din Norvegia, iar portofoliul grupului este rezultatul a cinci divizii de business.
La nivel international, in industria produselor alimentare si a ingrijirii personale, grupul activeaza prin divizia Orkla Brands din care fac parte: Orkla Foods Nordic, Orkla Brands Nordic, Orkla Brands International si Orkla Food Ingredients.
Viziunea lor este una de extindere – doresc sa creasca in toate segmentele in care sunt prezenti, sa intre in noi categorii si pe noi piete, inclusiv prin achizitii. Doresc sa fie un competitor puternic si sa devena lideri in ariile in care activeaza.
Valorile lor sunt: spiritul antreprenorial, satisfactia clientilor, pasiunea, deschiderea si excelenta.
Orkla crede cu tarie ca Oamenii si Pasiunea fac diferenta. Echipa lor este formata din oameni cu o atitudine pozitiva, deschisi la minte, dornici sa invete de la ceilalti si sa impartaseasca cele mai bune practici.
De aceea, sunt convinsi ca investind in oameni  vor dezvolta business-ul si vor aduce astfel beneficii consumatorilor si comunitatilor in care activeaza.

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520