* indicates required
Educativa
EDUCATIVA este un grup de organizatii private si ONG-uri care fac proiecte in mediul educational, printre care EDMUNDO, un serviciu de consiliere pentru elevi si studenti care isi doresc sa studieze in strainatate, RIUF, cel mai mare targ de universitati internationale din Europa de SE, Admitere Online, Hot Pot, UNIVERSALIO etc.
Edmundo
EDMUNDO este un serviciu al Grupului EDUCATIVA, ce oferă tinerilor români informații, consiliere și asistență gratuită pentru admiterea la instituții de învățamânt superior din Europa, SUA și Canada. Activitatea noastră se bazează pe cunoștințe despre sistemele educaționale internaționale, o largă rețea de contacte cu universități internaționale, legăturile cu tineri români studenți și absolvenți de studii internaționale și experiența în implementarea a numeroase proiecte pentru tineri.
Universalio
Universalio este proiectul EDUCATIVA care oferă consiliere educațională pentru cei care vor să studieze la orice universitate din lume. Consilierii Universalio sunt alături de aplicanți în alegerea domeniilor profesionale care s-ar potrivi cu interesele și abilitățile lor, în descoperirea programelor adecvate și în realizarea dosarului de aplicație. Viitorii studenți au șansa de a susține interviuri de antrenament și sunt sprijiniți în căutarea cazării și a diferitelor surse de finanțare.
Mindit
Mindit este prima companie din România care realizează servicii de verificare a trecutului angajaților și se specializează pe nișa verificărilor privind educația și experiența profesională.

Prin realizarea aestor verificări, Mindit reprezintă intuiția educată a companiilor în a alege în cine să aibă încredere. Mindit ajută companiile să gestioneze mai bine riscurile afacerii tale prin verificarea amănunțită a profilului profesional al candidaților în cadrul unui proces bazat pe etică, transparență și eficiență.

Akcees

AKCEES este un ONG orientat spre educatie antreprenoriala care faciliteaza dezvoltarea ideilor inovative in intreprinderi de succes.

GRASP
GRASP este o ascotiatie globala non-profit care se angajeaza sa creeze solutii de durata pentru lacunele din politicile publice, cetatenia activa si transferul de cunostinte.
Teach for Romania

Teach for Romania propune un model educational care functioneaza cu success in alte 32 de tari, pe 5 continente, unde este aplicat de catre organizatiile partenere in reteaua Teach for All.

Programul, dezvoltat initial in 1990 de catre Teach for America in Statele Unite, atrage absolventi de top, , oameni inspirationali si ambitiosi, care nu ar fi considerat in mod normal, ca optiuni de viitor profesional, meseria de profesor.
ARISS
ARISS este o organizaţie non-profit si apolitica înregistrată în Marea Britanie sub forma de “Community Interest Company”. Ea are ca scop construirea şi consolidarea comunitaţii de studenţi români din cadrul societaţilor studenţeşti de români de la universităţile britanice si promovarea studenţilor români.
Adevarul

Evenimentul Zilei

RONUS

Learning Network

Curierul National

Forbes Romania
GRASP
GRASP (Global Romanian Society of Young Professionals) is a global Romanian non-profit organization committed to creating long lasting solutions to gaps in public policy, active citizenship and transfer of knowledge, by connecting human capital, ideas and people interested in contributing to Romania's development.
Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520