* indicates required
Inapoi la companii
Procter & Gamble
0 joburi disponibile
FMCG
Corporate
Scopul nostru urmareste sa ne reuneasca in jurul unei cauze si a unei strategii de dezvoltare comuna. Promovam ideea destinata imbunatatirii vietii de fiecare zi a consumatorilor.

Sunt o multime de oportunitati si o minte proaspata poate face diferenta, chiar din "prima zi".
Daca vrei sa fii parte din o organizatie care aduce valoare lumii in care traim, P&G are toate atuurile ca sa fie “your perfect match”.
P&G se dezvolta influentand si imbunatarind vietile mai multor consumatori din tot mai multe colturi ale lumii intr-o maniera cat mai exhaustiva.
In timp ce aceasta afirmatie defineste oportunitatile care ne sunt oferite din punct de vedere comercial, cultura noastra reflecta oportunitatea mai larga legata de imbunatatirea calitatii vietii prin intermediul si dincolo de produsele si serviciile noastre de marca.
Diversitatea noastra, cultura noastra comuna si scopul nostru unificat reprezinta elementele definitorii care ne permit sa influentam vieti si sa imbunatatim standardul de viata in fiecare zi.
Filosofia noastra de recrutare si dezvoltare de a „construi din interior” favorizeaza evolutia unei puternice culturi corporatiste bazate pe incredere si impartasirea de experiente.

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520