* indicates required
APLICI INTR-UN MINUT...
De atat ai nevoie pentru a-ti crea un profil si pentru a fi gata sa aplici la joburile care ti se potrivesc. Poti folosi profilul tau de LinkedIn pentru a aplica sau, daca ai deja un CV actualizat, tot ce trebuie sa faci este sa il uploadezi.
Adaugam mereu joburi noi in portofoliul nostru, in industrii noi si din domenii diferite. Asadar, e important sa ne lasi CV-ul tau si sa ne spui ce cauti, pentru ca noi sa putem intra in legatura cu tine, de indata ce apare un nou job care credem ca ti s-ar potrivi.
> Detalii
Profilul tau
...PENTRU JOBURI SI COMPANII
ATENT SELECTIONATE...
La noi vei gasi mereu joburi interesante si provocatoare selectate de la cele mai importante companii din Romania. Lucram permanent pentru a promova experienta internationala pe piata din Romania. Partenerii nostri sunt companii care inteleg cu adevarat valoarea adaugata pe care o aduce un aplicant care a studiat sau a lucrat in strainatate, asemeni tie. Companii care investesc in dezvoltarea personala si profesionala si care construiesc un mediu in care poti sa iti pui in aplicare propriile idei.

Ne preocupa ca organizatia in care vei lucra sa fie interesata de dezvoltarea personala a angajatilor, sa lucrezi intr-o echipa provocatoare, cu un manager care sa fie alaturi de tine, iar organizatia sa iti ofere oportunitati de cariera pe viitor.
> Detalii
Aplica acum
...CARE TI SE POTRIVESC CU ADEVARAT....
Stim ca un CV nu spune intreaga ta poveste, asa ca majoritatea etapelor de selectie din interviurile noastre presupun intalniri directe cu tine. E important sa intelegem care este backgroundul tau si ce planuri de cariera ai. Iar asta ne va ajuta sa intelegem ce job ti se potriveste cel mai bine.

Stim ca nu e usor sa gasesti un job cu adevarat potrivit, asa ca vom incepe prin a te cunoaste. Este important pentru noi sa intelegem care sunt experientele, aspiratiile si asteptarile tale. Nu iti face griji daca nu esti in Romania, poti avea conversatii video cu consultantii nostri.
> Detalii
Testimoniale
...SI CARE ITI OFERA TOT CE ITI TREBUIE
PENTRU A REUSI IN CARIERA TA.
O oferta reprezinta un final fericit pentru procesul de recrutare, dar nu si finalul colaborarii noastre. Iti vom ramane aproape si te vom ajuta sa intelegi ce beneficii ai la angajare si ce oportunitati profesionale te asteapta, astfel incat tu sa poti lua cea mai buna decizie privind oferta primita.
Vei fi mereu la curent cu ceea ce se intampla in procesul de selectie, care e raspunsul companiei sau cand urmeaza sa ai urmatorul interviu. Consultantul nostru va fi in legatura cu tine cu feedback, sfaturi si coaching in toate etapele prin care treci, astfel incat sa-ti creasca sansele de reusita pentru jobul dorit.

> Detalii

FAQ

Nu am gasit un job in domeniul meu acum pe site-ul Reviro. Ce sa fac?

Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi CV ul tau. Adaugam mereu in portofoliul nostru noi angajatori si joburi, din industrii diferite si domenii noi. Asadar este foarte important ca noi sa avem CV-ul tau astfel incat consultantii nostri sa poata lua legatura cu tine, atunci cand apare un job care ti se potriveste.
Sunt in strainatate la studii, trebuie sa vin in Romania pentru interviu?
Daca aplicatia ta va fi selectata pentru o prima intalnire cu unul din consultantii nostri, pentru inceput vei putea avea discutii cu ei prin Skype sau la telefon, fara sa fie nevoie sa ii intalnesti personal. Cu toate acestea, in etapele finale ale procesului de selectie va fi nevoie sa vii in Romania pentru a participa la interviuri fata in fata cu angajatorii. In acest caz, ne vom stradui sa te anuntam cu cat mai mult timp inainte, pentru ca tu sa poti face toate aranjamantele necesare.
De ce documente am nevoie?
Pentru inceput, avem nevoie doar de CV-ul tau updatat. Daca vom avea nevoie de alte documente in procesul de selectie, te vom contacta noi ulterior.
Care este politica de confidentialitate a firmei?
Datele tale personale vor fi folosite exclusiv de catre Reviro si angajatorul pentru care ai aplicat, numai in scopul derularii unui proces de recrutare si selectie in cadrul companiei noastre. Ele nu vor fi distribuite sau oferite niciunei terte parti fara acordul tau explicit.
In ce limba trebuie sa fie CV-ul pe care il uploadez pe site?
Preferabil in engleza, dar acceptam si CV-uri in romana. Insa cel mai important lucru este sa fie actualizat, astfel incat sa maximizezi sansele tale de a obtine un interviu.

Trebuie sa platesc pentru serviciile Reviro?
Nu va trebui sa platesti nimic pentru a iti gasi un job prin intermediul nostru.
Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520

N-ai gasit raspunsuri la toate intrebarile tale?
Ce alte informatii cautai?

E-mail: