* indicates required
Inapoi la companii
Repatriot
0 joburi disponibile
Entrepreneurship
NGO
Sustinut si promovat de Fundatia Romanian Business Leaders, proiectul reuneste o echipa mare, dedicata, de antreprenori si lideri de business importanti din mediul privat din Romania.

Proiectul isi propune sa atraga romani valorosi plecati in strainatate inapoi acasa pentru a deschide o afacere. Problemele pe care doreste sa le rezolve sunt accesul limitat la informatii privind oportunitatile de dezvoltarea a unei afaceri in Romania si lipsa de incredere in posibilitatea de a avea succes ca om de afaceri corect.

Spiritul antreprenorial din randul romanilor care traiesc in strainatate poate avea un rol important in dezvoltarea economiei romanesti, creearea unor noi locuri de munca, cresterea inovatiei precum si in crearea unor retele de afaceri transnationale. Cunostintele acumulate in medii politice, economice, culturale diferite fata de Romania, conexiunile personale si abilitatile lingvistice, experienta si puterea de munca pot da membrilor diasporei un avantaj competitiv semnificativ pentru intrarea pe piata de afaceri din Romania.

0 joburi disponibile

Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520