* indicates required
Inapoi la companii
Teach For Romania
0 joburi disponibile
Education
ONG
Teach for Romania recrutează tineri români valoroși, îi pregătește ca învățători sau profesori model și îi sprijină pentru a deveni factori de transformare în educație.

Sunt inconjurat de oamenii foarte motivati care impartasesc o viziune ambitioasa, pornita din dorinta de a schimba Romania; de asemenea, reteaua globala din care facem parte este o sursa permanenta de inspiratie.
Onestitate cu sine si ceilalti, determinare foarte puternica si profunda. Esentiale. Apoi, capacitatea de a surprinde oportunitatile, de a gasi solutii si a ajunge la rezultate. Adaptabilitate - planul B si C se discuta des :)
Viziunea noastra?

Optiuni de viata prin educatie de calitate pentru fiecare copil din Romania. Elevii inclusi in desfasurarea programului Teach for Romania vor avea acces, prin educatie si experiente diferite de invatare, la o dezvoltare continua si la sprijin in valorificarea potentialului lor maxim. O astfel de educatie deschide calea catre oportunitati profesionale nelimitate si o viata decenta pentru ei si familiile lor.

Video

0 joburi disponibile

In organizatia noastra, fiecare zi poate fi o provocare, insa ne place sa invatam din provocari. Echipa Teach For Romania
Strada Colței, nr. 8,
030246, București
+40 742 232 520