Am auzit de Reviro încă dinainte de plecarea cu bursa Erasmus, probabil de pe Internet sau de la târgurile RIUF. De asemenea, aplicația pentru masteratul din Bruxelles a fost realizată cu sprijinul Edmundo. Inițiativa Reviro mi se pare minunată, mai ales că la nivelul Guvernului lipsesc programe care să atragă tinerii plecați în străinătate înapoi acasă. Nu este numai un liant între angajatori și candidați, dar și o comunitate care are puterea schimbării, esențială în România la momentul actual.
Renata
M-am bucurat foarte mult să văd că există Reviro! Și nu sunt singur! Momentan studiez în străinătate în anul 3 de Bachelor. Toată lumea mă întreabă ce fac dupa aceea, sau care e planul pentru long-term. E atât de trist să le vezi dezamăgirea când le spun că vreau să mă întorc în România. Atitudinea se schimbă atunci când le zic că vreau să mă întorc și sper să se întoarcă și alții ca să facem o Românie pentru noi, așa cum o vrem, una mai bună. Au impresia că mă hrănesc cu iluzii. Se pare că și altcineva gandeste la fel!
Tudor
Reviro reprezintă cineva cu care poți vorbi, care îți oferă transparența în ceea ce privește cultura companiei la care dorești să aplici, este o sursă de a cunoasțe mai bine piața, de a știi pe ce skills-uri să te focusezi mai mult atunci când mergi în interviu și per total este bine să ai cu cine să discuți despre chestiuni de genul acesta. Toate acestea îți aduc o valoare adaugă ca și candidat care apelează la serviciile voastre
Simona
De Reviro am auzit odată cu întoarcerea mea în ţară, în 2013. Este genul de inţiativă care dacă nu exista, probabil m-aş fi gânditsă o iniţiez chiar eu, ca o condiţie absolut necesară pentru crearea unui climat favorabil atragerii tinerilor cu expertizăinternaţională. Tinerii care pleacă la studiu în străinătate se simt de cele mai multe ori alienaţi de realitatea românească, pierd legătură cu sistemul, cu evoluţia şi nevoile lui. Ei rămân închistaţi în nişte clişee despre situaţia economică a României care îiinhibă şi care îi determină să rămână afară, pierzând astfel esenţialul: rolul lor decisiv în progresul României şi ridicarea ei la standarde globale.
Ruxandra
Îmi place foarte mult că sunteţi axaţi pe persoane care au studii în străinătate şi încercaţi să îi integraţi pe piaţa muncii din România. Ţineţi-o tot aşa! Sper să reuşiţi să oferiţi locuri de muncă multor persoane care au astfel de studii. Vă doresc mult succes!
Roxana
Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la voi a fost faptul că sunteți o echipă tânără și astfel am simțit că îmi înțelegeți nevoile și ceea ce îmi doresc mult mai bine. Și de asemenea am interacționat foarte ușor și fără formalități, care uneori pot pune piedici în relaționarea dintre candidat și recruiter. Cu voi totul a mers ușor, rapid, am simțit că pot să pun orice întrebare și să sun oricând am o problemă, iar această abordare chiar m-a făcut să am mai multă încredere în voi și în ceea ce faceți.
Răzvan
Recomand cu căldură echipa Reviro celor care au studiat în străinătate și care au luat decizia de a se întoarce în țară, deoarece consider că aici chiar se pune accentul pe experiența internațională și se caută valorile acumulate în timpul studiilor
Ioana
Îmi căutam activ job la momentul respectiv și am regăsit o ofertă foarte bună la voi. Am văzut anunțul pe website, am aplicat și într-adevar a fost un proces de selecție care a implicat timp și research, însă mi-a plăcut foarte mult întreaga experiență. Faptul că știam proiectul Reviro a contat pentru mine, aveam siguranța că sunteți de încredere, fiindcă la acel moment proiectul Teach era la început în România și nu erau disponibile foarte multe informații.
Luiza