Webinar – Coca-Cola HBC Romania: povestea business-ului, dincolo de brand​

Pe 17 aprilie, de la 19:00, poţi afla mai multe despre cum funcţionează cea mai mare companie de băuturi din România.

Coca-Cola HBC Romania, dincolo de brand, înseamnă o familie de 1500 de angajaţi, cu un scop comun, acela de a aduce bucurie milioanelor de consumatori.

Participă la webinar şi poţi descoperi cum funcţionează cea mai mare companie de băuturi din România – de la procesul de producţie la etapa de vânzare şi care sunt rolurile care susţin zi de zi aceste procese. Ai ocazia să afli toate aceste lucruri direct de la 3 angajaţi care şi-au început şi construit cariera în Coca-Cola HBC Romania  – Vlad Petca – Shift Supervisor, Valentina Sadagurschi – Budgeting & Reporting Specialist şi Alexandru Stoia – Key Account Executive.

Înscrie-te folosind formularul alăturat!

Aplică acum!

Coca-Cola HBC Rise Program, noul program pentru Management Trainee, îi provoacă pe tineri să devină noua generaţie de lideri

Coca-Cola HBC Romania a dat startul programului de Management Trainee Rise, un program de dezvoltare profesională accelerată, pe o durată de 2 ani, dedicat studenţilor în ultimul an şi tinerilor absolvenţi de studii superioare. Programul Rise urmăreşte selectarea tinerilor cu valori şi atitudine de învingători, cu ambiţii profesionale, care îşi doresc să facă parte dintr-o familie extinsă şi să îşi construiască o carieră în cea mai mare companie din industria băuturilor din România. Trainee vor fi integraţi în business în roluri relevante, contribuind la proiecte cu impact în business şi vor face parte dintr-o comunitate internaţională a trainee-ilor, totul pentru a-i ajuta să se dezvolte la întreg potenţialul. Care este profilul unui Management Trainee?
  • Este puternic motivat să facă diferenţa şi să se dezvolte în permanenţă
  • Învaţă repede, atât individual, cât şi de la echipă
  • E dornic să evolueze ca lider
  • E curios, îi place să găsească soluţii alternative şi nu se dă niciodată bătut
  • A absolvit recent o facultate şi nu are mai mult de 2 ani de experienţă, sau se află în ultimul an de studiu
  • Vorbeşte limba engleză fluent şi are abilităţi avansate de utilizare PC
  • Este implicat în mod activ în acţiuni de voluntariat sau sportive
Cele şase generaţii de trainees de până acum sunt protagoniştii unei poveşti extraordinare, construită în Coca-Cola HBC. Vino alături de noi, să ducem povestea mai departe!
Anul acesta, Coca-Cola HBC caută nouă tineri proactivi, curioşi, cu dorinţa de dezvoltare profesională continuă pentru a deveni noua generaţie de lideri pentru unul dintre rolurile disponibile. În cadrul webinarului poţi afla mai multe despre rolul care ţi se potriveşte: 1. Production Management Trainee – Vatra Dornei 2. Production Management Trainee – Timisoara 3. Supply Chain Services Management Trainee 4. Production Management Trainee – Ploiesti 5. Planning Management Trainee 6. Procurement Management Trainee 7. Financial Management Trainee 8. Sales Management Trainee Cei mai buni 30 de candidaţi vor participa la Business School – o săptămână de prezentări şi exerciţii practice specifice industriei FMCG, la finalul căreia cei mai buni candidaţi vor intra în ultima etapă a procesului de selecţie – interviul faţă în faţă cu managerul departamentului pentru care au aplicat. Programul de traineeship va începe la 1 septembrie, iar aplicaţiile sunt aşteptate până pe 22 aprilie.