HR Enterprise (ep. 2) – Sales Representative

CIPD – Chartered Institute of Personnel and Development – este cea mai mare asociație profesională europeană pentru practicienii de Human Resources. HR Enterprise, centrul internațional acreditat CIPD, cu sediul în București oferă oamenilor pasionați de HR un portofoliu de produse și servicii de dezvoltare profesională.

Echipa din cadrul HR Enterprise își caută un coleg pe Sales pentru a colabora la dezvoltarea comunitatății de HR din România.

hr entreprise - cipd sales

Job-ul de Sales Representative este ideal pentru o persoană pasionată de HR și de proiecte inedite. Vei contribui în mod direct la dezvoltarea comunității de HR de mâine prin implicare în operațiuni de vânzări ale portofoliilor de produse și servicii de HR.

Curentul de Junior al poziției te conduce în departamentul de Sales, unde vei avea numeroase responsabilități, dar și o echipă pe măsură. Să le luăm pe rând.

Un punct pe agenda ta de lucru este să generezi vizite de vânzări pentru calificările de Human Resources și Learning & Development.

Îți vei nota vizitele la potențiali clienți cu conştiinciozitate și vei acorda sprijin pentru elaborarea ofertelor personalizate.

De asemenea vei cerceta piața pentru noi clienți și vei inița relații de business.

Acum că știi o parte din resposabilități (te las să le descoperi în totalitate pe site), propun să ne gândim la aptitudinile pe care ar trebui să le ai pentru a fi eligibil pentru poziție.

Aptitudini de vânzare? Check;

Engleză, nivel avansat? Check;

Aptitudini de networking și relaționare? Check & check.

Poziția este cu atât mai interesantă cu cât oportunitățile de dezvoltare sunt clar menționate de la bun început. Evoluția ta profesională în firmă te poate duce în filiera executivă și anume în coordonarea Departamentului Sales sau în filiera de consultanță, Training, Tutoring: Senior Consultant, Mentoring Specialist, HR/L&D Tutor.

Teodora, Membership Coordinator în cadrul HR Enterprise, te așteaptă într-un “spațiu al învățării, unde succesul se construiește prin munca de echipă. E un spațiu de muncă prietenos și flexibil, unde ai posibilitatea să crești în ritmul tău. Nu în ultimul rând, avem o afinitate comună pentru Marea Britanie, cafea, ceai și ciocolată”.

Prin urmare, știi ce anume presupune job-ul, ce aptitudini sunt necesare și care ar fi traiectoria ta în cadrul firmei! Nu-ți mai rămâne decât să exprimi frumos în scris de ce ești potrivit pentru post (împreună cu CV-ul) și să aplici dând click aici.