Mindshare. ep. 1

Mijlocul lui august ne prinde adesea amortiți; cumva vrem să plănuim lucrurile în avans, însă e prea cald afară sau, din contră, e prea bine la soare! Noroc, însă, că mai stai pe Facebook, Instagram, Linkedin sau alte site-uri care, din când în când, îți mai trezesc interesul cu câteun articol fain sau un link care te face să te oprești din scroll.mindshare1-01

Revireii vin la rândul lor cu o propunere pentru toamnă care sperăm să te oprească din slide-ul haotic cu degetul pe ecranul telefonului.

Propunerea, în fapt, vine de la Mindshare, care au un program foarte interesant pentru 3 norocoși care citesc articolul în acest moment. Dacă vrei să fii parte din echipa Mindshare ar trebui să fii deschis, silitor, inovativ, dornic să îți împarți cunoștintele tale cu restul echipei. (Mindshare, get it?).

M-am pripit. Ce e Mindshare și de ce ai vrea să faci parte din echipa lor?

Să le luăm pe rând.

Mindshare este o rețea globală de servicii de media și marketing. Face parte din GroupM care administrează sectorul de management al investițiilor media a WPP, cel mai mare grup de servicii de comunicare din lume.Purple Christmas1

Aici împarți cunoștinte, experiențe, informații, mere și zâmbete. Echipa tânără, entuziastă și super creativă te va primi cu brațele deschise, te va susține și sfătui cu fiecare proiect și experiență.(Click pe poză să îți descoperi colegele noi).

Imaginează-ți că îți bei cafeaua de dimineață la birou în timp ce ești pus la curent cu tehnologiile și trendurile în media și marketing din toate colțurile lumii! Rețeaua externă de scouts Mindshare trimit cele mai recente trend-reports în Gamification, Collective Curation și altele – din Stockholm până în Africa de Sud – vei știi tot ce se întâmplă.

Andreea, Client Leadership Director, menționează: “Clar trebuie să îți placă Excelul, dar nu ne supărăm dacă îți place și bicicleta. Să fii atent la cifre și migălos cu raportările, dar nu ar strica să ai și ceva cunoștinte de origami sau handkraft-uri.”

Altă Andreea, de astă dată Media Strategist, îți recomandă dacă vrei să faci parte din echipa Mindshare:

“Să te apuci să te antrenezi pentru triatloane, maratoane și competiții de biciclit. Vrem să vii cu noi. Dacă asta nu te atrage, avem și grupul devorator de cărți de beletristică, care schimbă cărți săptămânal.”

Te invit să descoperi mai multe despre Mindshare pe site-ul nostru aici (unde avem și un filmuleț simpatic despre începuturile companiei).

Pune un bookmark și fii pe fază! Următorul articol curând.